Ωκεάνια Co. βιομηχανίας Hangzhou, ΕΠΕ.

Αξιόπιστη ποιότητα, επαγγελματική υπηρεσία, συνεχής βελτίωση για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Αρχική Σελίδα

Hangzhou Ocean Industry Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας διαβίβαση ανταλλακτικών για την πώληση
καλής ποιότητας Ράφια εργαλείων για την πώληση
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες. Ευτυχής να δημιουργήσει τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με την επιχείρησή σας.

—— Ashley Scott---USA

Ευχαριστίες για την καλή ποιότητα, καλό σχέδιο με τη λογική τιμή

—— Anna Diop---United Kingdom

Είμαι Online Chat Now

Hangzhou Ocean Industry Co.,Ltd

Προμηθευτής μιας μεγάλης έκτασης των αλυσίδων, των αλυσσοτροχών, της σύζευξης, της τροχαλίας συγχρονισμού, της τροχαλίας ζωνών β, του άξονα, του εργαλείου, του ραφιού εργαλείων και άλλων ανταλλακτικών μετάδοσης.
1 Προμηθευτής μιας μεγάλης έκτασης των αλυσίδων, των αλυσσοτροχών, της σύζευξης, της τροχαλίας συγχρονισμού, της τροχαλίας ζωνών β, του άξονα, του εργαλείου, του ραφιού εργαλείων και άλλων ανταλλακτικών μετάδοσης.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Παραγωγή προφίλ Γραμμή

Προμηθευτής μιας μεγάλης έκτασης των αλυσίδων, των αλυσσοτροχών, της σύζευξης, της τροχαλίας συγχρονισμού, της τροχαλίας ζωνών β, του άξονα, του εργαλείου, του ραφιού εργαλείων και άλλων ανταλλακτικών μετάδοσης.

OEM / ODM Προφίλ

Με πολλή εμπειρία του έτους σε αυτήν την γραμμή, θα εμπιστευθούμε από τα πλεονεκτήματά μας στην ανταγωνιστική τιμολόγηση, την έγκαιρη παράδοση, τις γρήγορες απαντήσεις, σε διαθεσιμότητα την υποστήριξη εφαρμοσμένης μηχανικής και τις καλές υπηρεσίες μεταπωλήσεων. Επιπλέον, όλες οι διαδικασίες παραγωγής μας είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ISO9002. Μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε και να κάνουμε τα μεταβλητά προϊόντα για να καλύψουμε την ειδική απαίτηση των πελατών. Η ποιότητα και η πίστωση είναι οι βάσεις που καθιστούν μια εταιρία ζωντανή. Θα παράσχουμε στις καλύτερες υπηρεσίες και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα όλη την ειλικρίνεια. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορίες ή δείγματα, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα έχετε σύντομα την απάντησή μας. Να κοιτάξει για να συνεργαστεί προς τα εμπρός με σας για το μακροπρόθεσμο!

Ε & Α Profile

Λόγω της ειλικρίνειάς μας όσον αφορά στους πελάτες, την κατανόηση των αναγκών τους και την εξαιρετικά σημαντική αίσθηση ευθύνης προς την πλήρωση των απαιτήσεων διαταγής, έχουμε λάβει την εμπιστοσύνη του αγοραστή παγκόσμια. Συσσωρεύοντας την πολύτιμη εμπειρία στη συνεργασία με τους ξένους πελάτες, τα προϊόντα εμπορικών σημάτων MW μας πωλούν καλά στον Αμερικανό, ευρωπαϊκά, το νότο - αμερικανικές και ασιατικές αγορές. Τα προϊόντα εμπορικών σημάτων MW μας κατασκευάζονται από τα σύγχρονους αυτοματοποιημένους μηχανήματα και τον εξοπλισμό. _εν τω μεταξύ, αυτός είμαι κατασκευάζω σύμφωνα με υψηλός - ποιότηταπρότυπο, και συμμορφώνομαι με ο διεθνής προωθώ τυποποιημένος κριτήριο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Ocean Industry Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lily Mao

Τηλ.::86-571-88842852

Φαξ:86-571-88844378

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Προβολή περισσότερα για μας :  Περίπου εμείς   Ποιοτικός έλεγχος